Revisiting a 2012 shed project

During lockdown shed member Bob has enjoyed walking for exercise and encourages all of us who can to do the same.

On a recent walk he went past the site of a shed project from 2012, “Tubby’s Cubby” installed on the grounds of a nursing home at Killarney Vale. Bob is pleased to report the structure is still going strong.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: